Onze haarproducten

Alle haarproducten van Studio KIS dragen bij aan de kwaliteit van het haar. Voor verzorging, voor de styling en voor de haarkleuring gebruikt Studio KIS producten van KIS ( Keratin Infusion System). Haarproducten die veel zachter zijn voor het haar en de conditie aanzienlijk verbeteren.

Wij van Studio KIS gaan voor de beste mogelijke conditie van het haar en de producten van KIS ondersteunen de bevordering hiervan, in zowel de salon als in advies voor thuisgebruik.

Keratin Infusion System

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt KIS van binnenuit. Bij de ontwikkeling van deze lijn had Kappers een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel. Maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes. En voor een minimale prijs. Het resultaat is een revolutionaire lijn voor verzorging, styling, kleuring én omvorming. Met een ongekende kracht: het Keratin Infusion System, kortweg KIS. Deze formule herstelt de innerlijke balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker omdat alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, hiermee zijn verrijkt. Keep It Superb – KIS!

In KIS schoonheidssalon worden natuurlijke producten gebruikt van Jean Marin Skin care.

Het assortiment werd ontwikkeld in één van de grootste laboratoria voor mariene cosmetica in Bretagne (Frankrijk).Dankzij een expertise van meer dan twintig jaar in de mariene cosmetica en een uitgebreid onderzoeksprogramma over algen en actieve zeebestanddelen kon dit laboratorium alle weldaden en rijkdommen van de mariene wereld verenigen in het unieke verzorgingsassortiment van JEAN MARIN.

Een innovatieve lijn. De verzorgingsproducten, resultaat van geavanceerd wetenschappelijk onderzoek en expertise, zijn ontwikkeld op basis van een rijke cocktail van actieve zeebestanddelen, minerale zouten, oligo-elementen en natuurlijke ingrediënten uit de zee.


StudioKis Instagram Facebook
Coosje Buskenstraat 149, 4381 LD, Vlissingen, Zeeland
Telefoon: 0118 - 419 233